husband dah boleh masuk labour room kap

nak thu husband boleh masuk labour room dgn kita x skrg ni?? harap 2023 nnti boleh lar..siapa ada pengalaman bersalin baru2 ni..suami dpt teman ka...anak pertama dan ke dua x sempat teman..ni harap2 ada lar pengalaman pertama si suami nk masuk ikut teman bersalin katanya

36 Balas

Sy bersalin kt hospital putrajaya husband boleh teman....lepas dah book labor room husband boleh bawa saliva kit ke kaunter nurse utk buat test klw negative bru nurse bg surat kebenaran naik ke labor room. Staff n doctor wad bersalin smpai ke staff labor room hospital putrajaya semua baik2.... recommend bersalin kt sana