husband dah boleh masuk labour room kap

nak thu husband boleh masuk labour room dgn kita x skrg ni?? harap 2023 nnti boleh lar..siapa ada pengalaman bersalin baru2 ni..suami dpt teman ka...anak pertama dan ke dua x sempat teman..ni harap2 ada lar pengalaman pertama si suami nk masuk ikut teman bersalin katanya

36 Balas

kt hosp melaka, suami isteri kena amik kursus peneman bru suami bole msuk labour room..mcm sye nk booking dah terlambat n dah penuh, so tk dpt lah😌sedih rasa bila suami tk dpt msuk tgk bulan 12 nnti..emmm

2y ago

Sama r masa pregnant 28 mnggu bru ingat nk booking kursus peneman kat hospital Melaka....sekali penuh dah....skang dah selamat bersalin pun....bru 8 ari