susu formula newborn

Nak tanye....susu formula s26 oke tak untuk baby...tpi mcm ramai yg bgi feedback najis baby jadi keras bile minum susu tu

1 Balas

Kne byk try and error sis susu formula ni. Nk kate duit terbazir tu mmg byk la 😭. Baby sy s26 najis ok, tp dia jd colic, kentut kerap, fussy. Lain baby lain penerimaan. Tak smestinya yg mahal tu sesuai, and x semestinya yg murah tak ok

4y ago

Baby saya lebih kurang mcm ni.. Asyik kembung perut.. Saya ada trfikir kalau2 susu mmg xsesuai..tp najis semua ok je