Susu formula

Hi, susu formula apa yg sesuai utk sembelit bayi newborn 32 hari.. sy bgi lactrogen, najis hijau lpastu badan rasa suam2 itu normal ka?.. sy tukar dutch baby najis kuning tpi bayi mcm meneran sembelit.. risau plk #seriusnanya #pleasehelp #bantusharing #ingintahu #firstmom

3 Balas

Anak saya pun minum susu campur ..lactogenn dengan susu badan.. dah nk masok 3 hari tak berak.. saya risau sangat.. ank saya macam tak selesa.. perut kembung.. tak nak tido .. asyik berjaga je.. saya try google.. try cari susu similac tc rumusan bayi 0-12bulan..alhamdulillah okk.. baru saya bg minum 2 kali.. sebotol saya bg 2onz.. syukur alhamdulillah banyak berak.. najis pon berbau sangat busuk sbb dah nk dkt 3hari kan tak berak.. saya ad beli lebih setin.. kalau nk try boleh pm saya 0194223148.. saya nak jual murah2 .. exp pon lambat lg 2025

boleh try tengok jenis susu yang khas untuk baby sembelit dekat sini: https://my.theasianparent.com/susu-untuk-bayi-sembelit

awak tukar susu formula lagi kh lepas bby minum dutch bby???

1y ago

yaa sy terus tukar susu fm, skrg sy guna susu S26 yg kota wrna pink tu.. alhamdulillah bdan bby okay dh x suam, ruam2 dkt muka bdn pon hilang..