confuse

nak tanye uolls, kalau mcm nie positif ke ??

confuse
20 Balas

InsyaAllah positif. Repeat lagi sampai line betul2 terang baru check klinik ye. Awal lagi tu. Take care

Sya hari tu lagi smar dari tu, almost x nmpak.. Positive tu sis.. Tahniah.. Take care 🤗

Boleh try again, first thing in the morning sbb time tu HCG level tengah tinggi 😬

Haah, nmpk mcm positive...insya Allah, semoga dimurahkan rezeki...🙂

Positif. Nanti cuba repeat lg beberapa hari, InshaAllah terang

Ye sis positif...tp kena jage masih awal

Sama sy, positif. Tahniah dear 😍😍

Tahniah sis.. Positif dh tu..

Positive sis... tahniah

Positif... Tahniah