gdm insulin

Nak tanye pengalaman ibu2x yang ade gdm insulin .. macam mane proses melahirkan ?? . Saye dapat date 26.7 untuk serah diri .. nak tanye 26.7 tu jugak ke kene pakse bersalin ?? . Ke tunggu jugak 2 3 hari ??

1 Balas

Sya gdm on diet..dah selamat bsalin 3/6 hari tu kena serah diri..ikutkan due 17/6..sya kena induce masuk ubat ikut bawah ..bsalin pada hari yg sama check in hpital kol 10 pagi..kol 10 mlm dah bsalin.nasiblah tu ada yg induce jalan cepat bukak mcm saya lah terus bsalin..ada yg jalan tak bukak2 stay sehari dua jugak kat hpital.