Beli baju baby

Nak tanye mommy2.. beli baju baby sesuai waktu da brpe bulan ye? heee

26 Balas

sya bli sikit2 sis,,klau sis nk bli sekali sesuai bli 6bulan lebih sbb blom sarat sngt...

Saya masuk 6bulan baru start beli baju. Sebab nanti lambat2 takut tak larat jalan😁

7 bln. mse ni blh lma ckit jlan. msuk 8,9 bulan nk jlan lme mengah ckit 😅

Kandungan 5bulan lebih dh start beli sikitsikit. 8bulan barang dh complete.

Sy beli lpas dh tau jantina dia dlm 6 bulan camtu lpas buat detail scan

mcm saya haritu 4bulan dh beli . senang settle awal².

3 bln sblm due brslin mmg slow2 bli kprluan bby😊

5 bln start dh bli brg bby sbb bli sikit2 dulu

sya seawl 5bln da beli..tp skit2 saja la..

sy start beli sket2 bile msuk 5 bln.