Assalamualaikum

Nak tanye klu mcm tu dh brpe week ye

Assalamualaikum
13 Balas

Kalau sy sama mcm ni gak mase detect mula2 tu.. dlm 4week..tp boleh rujuk kotak kat blkg.. pastu kire first day last period tu

Tahniah.. Doakan sy jg jag ye.. Mg ada rezeki zuriat buat kita semua.. Aamiin

2y ago

amin semoga Allah meniupkan malaikat kecil buat sis jgk

Sama macam saya. 4-5minggu. Kalau nak scan tggu lg 2 minggu baru nampak baby ♥️

sama kite sis , saya pegi kk baru² ni depa cakap dah 6 weeks.. taniahh sis

Dalam 4-5 minggu Jangan lupa mkn folic asid ye Jaga baik2 kandungan sis

2y ago

okey insyaallah tq sis🥰

Tahniah doa kan saya dapat keputusan positive jugak ye mommies..

Tambah 2 minggu so 4 to 5 weeks

tahniah sis... doakan kami juga ye

4-5 weeks . Tahniah sis ✨

12week