Assalamualaikum

Hai nak tanye boleh tak klu nk buat detail scan skrng bby dh 17 week tk sabar sangat nk tngok muka baby comel dlm perut ni

7 Balas

Kalau scan 17w muka tk berapa jelas. Tp boleh la kalau nk scan saje2. Biasa setiap klinik ada bgthu week yg sesuai utk jenis2 scan.

Saya smlm scan sbb ada keluar darah, baby mcm xnk tunjuk muka, bila scan dkt muka, dia pusing kasi bontot 😂

2y ago

Itulah, dh la bg ibu dia nmpk sisi je, muka pula xnk tnjuk 😅

masih kecik tu. Tunggu 21w pling sesuai doc saya kata. Takut tak berapa detail nanti dia punya result…

detail scan 20 weeks muka X nmpk pun sis kalau NAK tgk muka tggu 26 weeks keatas buat 5d

better tunggu 20w ke atas sis baru blh nmpk lebih jelas

kita sama la hehe 17 mgu dh x sabar nak scan 🤭🤭

Better 20 minggu sis untuk detail scan.