maltofer fol tablet

hi, nak tanye, kat mane ade lg stock maltofer fol tablet ye.. tmpt sy smue xde stock dah

9 Balas

klu klinik maltofer biasenye doktor pakar yg bg... nurse x bleh kasi...huuu..sy telan je yg 3 beradik tu, b complex wlpn size kecik ,baunye maaashaAllah...😑

5y ago

tu la.. obimin tu pon kadang2 dpt telan kadang2 x lepas.. ralat sbb x dpt konsisten mkn ubat

Sama la..tempat sy pn hbis stock tablet maltofer..nak xnk bli jugak la yg syrup pnya..kluar air mata jugak la msa telan syrup tu😂😂😂

5y ago

Sama je..tp ada dos dy..rsa??memang xsdap la..mcm ubat demam budak2 pnya..sy telan smbil ttup hidung..lps tu mnum air oren sunquick😂😂😂

Samala. Hari tu stop jugak 2-3. Da carik semua farmasi takde. Lepas tu kirim kat membe kat selangor. Kita kat perak

5y ago

Eh sry sy xpasan sis reply. Nant kalu ade sy wsp ye 🙏

Rasa apa sis? Macam mna cara makan kena Jarak mkn ke?

5y ago

kunyah rase coklat. makan time perut kosong. pas bgun tido ke.. kalau nak mnum or makan kena tgu sejam 2.xleh bsusu or bgula.lepas dr tu makan la mcm biase

Sis boleh try Sangobion.. bau coklat jugak. bentuk kapsul.

5y ago

tempat sy Alor Setar pon banyak farmasi takde Maltofer tu, tu sy beli Sangobion. Kalau Zincofer, Iberet Folic & New Obimin mmg tak sesuai dgn sy.

rse maltofer dgn zincofer sma je kndungn..

5y ago

Oo cmtu..tq tlg explain 🙂

Sis duduk mana??tmpt sya ade jual..kl

5y ago

Nk sya tlong belikn pun blh nnt pos...kalo xcaya blh tgk kat shopee.jom join group..blh share apa saja dan tnya apa saja https://chat.whatsapp.com/FerWesZrVDt02UWLSbAkdk

sis perak area mne ye?

Shopee ada