hb low

Assalamualaikum..utk ibu yg berpengalaman pnah amek maltofer syrup blh naik hb jgk?ada loya jgk x?.. Sbb rmai ckp maltofer fol tu rasa coklat..tp cri di farmasi xde stock..yg ada jenis syrup je..tq yg sudi jwb

1 Balas

Wslam , sis cuba maltofer dengan Vitamin c memang okey . Hb pun cantik je nanti sbb saya dulu langsung tak boleh makan zincofer . insyallah hb sis nanti cantik je tiap bulan 😁

5y ago

Xde stock la cri yg tablet nie..hadoii..kk bg zincofer xblh telan..mesti muntah jgk..