bersalin di ppum

nak tanye ad tak ibu2 yang baru lepas bersalin di ppum dan mcm mana cara nak daftar?kena dtg ppum atau tipun saja?dan berapa no fon yg boleh dibubungi..

1 Balas

Saya minta maaf ya mommy sebab saya tak pernah bersalin di ppum. Tapi saya yakin ada ibu lain yang pernah bersalin di ppum dalam komuniti TAP ni. Jom mommy lain kongsikan di sini🤗 Saya doakan semoga mommy dipermudahkan urusan dan moga selamat semuanya. Allahumma Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers