Termakan makanan ada bangkai cicak😭🤮

bahaya tak untuk baby dlm perut ni, kalau termakan makanan ada bangkai cicak😭 tetiba risau. bangkai tu, tak reput sangat lagi..

2 Balas

ya Allah sis, saya pun ada peristiwa dgn bangkai binatang😭 baru smlm jadi. saya mandi lepas asar air paip elok lagi, time maghrib nak solat buka air paip bau busuk gila. ingat bau air karat ke apa, tp mmg bau pelik la dan menyengat hidung. pastu husb biar dulu air tu buka mengalir nak tengok stop bau tak. sampai ke malam tak stop baunya. saya dok ckp kat husb bau bangkai ni. last2 husb panjat tengok tangki air kat atas, ada tikus mati dlm tangki😭 kembung dah husb ckp. jijiknya ya Allah. entah dari bila la dia mati dlm tu. saya dgn husb dah guna air tu buat mandi solat semua. pstu terus kemas2 brg terus pegi rumah mentua mandi balik kat sana n tidur sana. nasib rumah sebelah ja😌 herr trauma betul. dah satu hal nak kena cuci tangki. mmg 1001 kata carutan untuk binatang tu🤬

macam mana boleh termakan? tak perasan ke? 🤢😵‍💫