Keputihan berwarna coklat

Nak tanya..tadi saya kencing lepas tu masa saya kencing ada keputihan tp keputihan tu berwarna coklat..?apa tandanya tu..saya bru mengandung 5 week

5 Balas

U better go straight away to see doc sis.. Smlm sy ke klinik utk scan.. Kebetulan sebelum ni pun mmg pernah ada keluar keputihan bercampur darah coklat.. Kdg2 waktu kencing pun ada.. Cuma kadang2.. Tak kerap.. Smlm bila bgtau doc, doc bg ubat utk kuatkan rahim. Doc ckp, tanda2 tu ada risiko keguguran. So better sis terus g klinik

sy biasa jadi mcm 2 tp sy biar ja sb yg 1st prgnt depa selup lpas 2 sy kguguran yg 2nd prgnt sy biar kan ja skrg sy dh slmt bersalin bby dh 8m.

Better segera ke hospital atau klinik. Doktor pernah pesan macam tu dekat saya. Sebarang kecoklatan yg keluar masa hamil tu tak normal.

Better pergi hospital sy mula2 jdi mcm tu . Lps sminggu mcm tu sy keguguran .

tq sbb dah bg respon ..ni bru 1st time jd mcm ni. .