Keputihan atau darah coklat

Hi mummy semua. Saya nak tanya, Saya dah 29week. Bila 29week ni saya kerap jugak kencing keluar mcm lendir tapi halus. Dalam satu kecik mcmtu berwarna coklat. Saya dah tanya doktor. Doktor kata tu keputihan. Ada mcm saya tak ? Saya ingat darah coklat ke apa. Tapi doktor kata tu keputihan. Keluar masa kencing#bantujawab #firstmom #bantusharing

1 Balas

kalau warna coklat tu darah. keputihan bercampur dengan darah lama.