Nak buka buku pink

Nak tanya..sye nak buka buku pink (3rd pregnancy) tpi buku pink anak sebelumnya sye cari da tal jumpa..nurse marah tak ye? Sebab last pregnancy 10 years ago..pernah pindah rumah so tak ingat da letak kat mana..klu bawa buku perkembangan bayi bole ke?

2 Balas

Nurse tak marah. Cuma pastikan mommy ingat semua details. Cth:- -Kaedah kelahiran no 1&2 (normal/czer/vacuum/forceps) -Risiko waktu hamil (gdm/gbs/dll) -Kelahiran matang atau prem. Lahir pada minggu ke berapa. -Anak anak lahir di mana. -berat kelahiran anak & panjang anak -anak kuning atau tidak -ada komplikasi waktu kelahiran tak

nurse tak marah. kebetulan haritu ada patient yg sama mcm awak. buku pink dia hilang. nurse okay je. nk buat camane. marah pun tak jumpa jgk buku tu. InshaAllah nurse faham