Buka buku pink

Salam ibu2, saya nak tanya minggu ke berapa da bole start buka buku pink? #firstmom

2 Balas

sebelum minggu ke-12, antara minggu 10-12. jgn lupa call KK terdekat, minta appoinment... nanti nurse yg jawab akan bg terus tarikh appoinment jam 8 pagi. Saya dpt app minggu ke-11

2y ago

Ok terima kasih infonya ☺️. Klau nak check kehamilan paling awal minggu ke berapa kat klinik swasta?

Sy esok buka masuk 10 weeks

2y ago

Klau nak check kehamilan paling awal minggu ke berapa kat klinik swasta ye?