Chek upt??!

Hi nak tanya!!saya uzur haritu 27/2-5/3..waktu ovulasi pulak waktu CD15 (13/3) ...sekarang dah CD25 (23/3 - DPO10) !!RASA² Bila boleh chek upt sebelum period?period yg dijangka pada 28/3

5 Balas

mcm saya dulu 3 hari sebelum date period saya check pakai upt strip shopee jee dah naik double line jelas dah . lepas date period saya pakai clear blue dgn dip n tell

Cari UPT yang ada high sensitivity contoh Clearblue. Clearblue ada test yang boleh detect 6 hari sebelum expected day of period.

Saya dpo 8 dah dpt positive dah masa saya la.. setiap orng lain2.. Sbab implantation berlaku dpo 6-12

1y ago

saya implantation dpo5 🤘

saya rasa better check jika lewat seminggu daripada tarikh period

Sy dpt vvfl dpo12

2y ago

very faint line