32 minggu

nak tanya...kat sini ade ke yg besalin mase kandungan 32 minggu?

25 Balas

ank sy beranok 34 minggu skrg dh 1y...sy dah 32 hari semoga beranok cukup bln...

sy anak pertama 33week berat 2.7kg . air ketuban pecah awal 🥹 alhamdulillah sekarang dah 5 tahun dah . ni tengah mengandung anak ke 2 , 32week ☺️ mintak2 la lahir cukup bulan ❤️

sy bersalin time 32 mnggu secara emergency czer,tp yg tak berapa best lps dh 2 bln bersalin baru dpt pegang babies sbb klu baby prem mmg biasa byk komplikasi dan tpksa kena tahan dkt nicu lama

2y ago

masa ni berat baby berapa sis

Saya 32minggu 5 hari Baby kerap mengeras sedang membaca artikel tanda² bersalin. Risau juga ni

1y ago

aha baby mengeras ja. ke sbb boy. pastu bawah perut ari2 tu asyik sakit je. satu badan la sakit

32 minggu 8 bulan.. rasa ok jew.. sbb ada yg lahir 7 bulan dh sempurna kn

2y ago

8bulan ok bsalin tp bby lmbek dan kurang bermaya sdkit laa..perlukn oksigen dan mcm2 sbb saya pnh kena...

saya 32minggu 5hari

2y ago

smaa

maaf nk tanya ibu" sekalian🥺.normal ke 32minggu tpi perut kecik🥺.

8mo ago

sama la kite perut kecik. Orang ingat 4-5 bulan padahal dah masuk 8 bulan. Kire redha jela🤣

Ahamdulillah , kita selamat bersalin baby 31w6d berat 1.98kg , tapi baby kena tahan nicu untuk genapkan 34minggu

nak tanya,, kalau ikutkan due,, kandungan dah 34w.. tapi bila scan 32w .. berat baby 2.059.. normal ker?

saya 32 minggu. dh rasa sakit tu. nk tido pun susah, ngiring kiri sakit, kanan sakit.