maaf tumpang tanya

nak tanya.kalau bengkak susu,mmg ada ketulan ye kt payudara??

4 Balas

kena mintak tolong urut, suami/sapa2 lah. urut sendiri tak menjadi, urut Sekli sehari selagi ada ketulan, Klau ketulan dh hilang, xyah urut dh. urut pagi/malm. mintak tolong suami/mak.tlong urutkan.

ye sis.. kena tuam dan urut.. jgn jd mcm sy.. kena admit ward 3 hari masuk antibiotik.. demam 40 deg celcius.. menggigil2..

3y ago

a ah.. keras.. time urut tu sakit gila.. 😅😅

Betul. Ketulan tu yang kita kena tuam & urutkan. Risau saluran terus tersumbat & jadi infection kat situ.

3y ago

ye ke..dy mmg keras ye..tq ye bg info

ya