Ass...

Nk tanya psl ketulan kt payudara belah kanan ,ad spa2 penah rasa mcmni x

7 Balas

Sya pun sama sebelah kiri. Tapi biji kecik sangat. Kalau tekan2 pandai lari2 biji tu. Kadang ada rasa ngilu2. 2019 lagi sya perasan ketulan tu lepas sya tau sya pregnant. Tapi sebelum sya pregnant sya pernah gila2 pigi inject colagen konon mau kasih besar lah. Sebab susu kecik sangat.😅. Tapi tak sangka mengandung pula. Terus stop inject. Lepas inject terus sya dapat tau ada biji kecik. Sya tak ambil kisah. Skrg baby sya dah umur setahun lebih. Baru nak pigi cek semula,sebab macam tak selesa Di buatnya biar pun kecik. Sbab selalu ada rasa ngilu tu. Minggu depan ni sya pigi buat ultrasound. Harap la tu hanya biji biasa yg tak merbahaya. 🙏🏻.

sy prnah sis tp lama2 hilang..tp time tu sy xtau sy prgnant..lps tau prgnant..lama2 hilang ketulan tu.tp klu blarutan better sis refer klinik trus..

Kalau pregnant better pergi cek sbb masa buka buku hr tu nurse mmg tanya kalau breast ade ketul atau x...kalo awk bf bby mybe tu susu sumbat

sy pom ad ktulan..MCM mana awk doktor ad refer klinik x?

Better g klinik.. Jumpa nurse. 👍 Stay healthy mommy

Pregnant ke menyusu?

4y ago

Pregnant sis

refer klinik