Salam nak tanya czer skarang jahit atau pakai gam sahaja yaa ?? . Ada yang bersalin czer tak

3 Balas

rsa nya ada mcm2 Jenis czer. kalau pengalaman sya,sya dulu czer,dalam jahit tapi kt luar gam je. kalau pengalaman kawan saya plak,dia dalam jahit,luar pun jahit.

rsnya depend pd hsptl kita pergi kut..mcm sy dlu jahit..tp mcm mmbr sy pulak bersalin czer pakai gam..mg dpmudahkan segalanya amiin

sye bersalin dkt hpj 2021, gam je. depends pd hosp jugak sis.