Kantung tak nampak 6 minggu

Nak tanya..ikutkan saya dh 6w3d. Tapi scan tak nampak pape..cuma rahim je bulat biasa mcm tu.. upt 2 line selalu test. Ada ke yg mcm ni?

Kantung tak nampak 6 minggu
13 Balas

Saya dah masuk 7w tapi tk g check up lg.. pling lmbt g check up brp weeks ya?

2y ago

dalam 8w cmtu okk

sy pun gini dlu 6w,8w dtg balik nmpk heartbeat tomel je kelip2

2y ago

Haiii sis doktor suspek saya ectopic sbb kes macam sis tak nampak masa 4week

saya 5week npk rahim je... 7week alhamdulillah npk kantung dah☺️

2y ago

haah sis