Pantang Larang

Nak tanya,boleh ke ketika mengandung potong kuku? Ada terbaca artikel,kalau lagi hamil tak boleh potong2 ni 🤔. Tolong,kuku tajam lak skrng nih.

2 Balas

Kalau tak boleh potong takkan nak tunggu lepas 9 bulan baru potong 😭 islam pun ajar supaya jaga kebersihan diri. Potong kuku salah satu kebersihan yang kita kena jaga. Jadi potong la kuku tu ye

2y ago

Betul tu.

Boleh la sis😫

2y ago

Terjadi apa plak ni sis? Boleh je potong kuku jgn tggu sampai 9 bulan baru nak potong😩 Allahu jgn ikutkan sngt artikel2 tu