Nak tnyaa sikit boleh?

Nak tanyaa Ni 🫠Skrang ni nak masuk 12 minggu dah ,normal ke kalau rasa mual n pening dah okey? Seleraa pun dah okey sikit ,tp kadang ii tengah ii Makan rasaa mual .

4 Balas

Saya baca semua proses tu normal. Ada simptom ke takde simptom ke, simptom ada lpstu hilang, simptom takde tiba2 ada alahan & ada jgk yg simptom dtg & pergi. So, kita jgn overthink & lalui journey ni dgn fikir yg baik2.

syukurlh klu dh ok sis...sy pn 12mnggu skrg slera msh xok...mkn ape je muntah balik,mngantuk memanjang je cpt penat rasa...nk ckp mngdam apa2 xda jga...mkn pn pksa dri ,sikit pn jdi .

normal. sy pun mcm tu juga. skrg pun 12 minggu juga :)

Normal 😊