Makan limau ketika berpantang

Nak tanyaa ..kalau oren kita boleh makan saat pantang...tapi kalau limau ni boleh x!?? teringin la😩

Makan limau ketika berpantang
8 Balas

sebelah pantai timur kalau pantang,org selalu bg limau ni. 😅 sy xblh mkn. pahit la. Sunkist boleh la huhu

buah yg ada vit c tu seme pun boleh utk sembuhkn luka.. sy lgi suka yg jenis mcm ni dari sunquick

2y ago

yaka...baik sis..thanks bg pendapat 🥰🌹

Kenapa tak boleh? Tak boleh kalau ada elergik kt buah ni. Sis elergik ke kt buah ni??

boleh jer lg elok untuk elak sembelit tp jangan over banyak plak

semua jenis buah pun boleh. takde masalah nak makan punnn

Boleh je kan, kenapa pulak tk boleh? Khasiat banyak tu

2y ago

tula yg tanya tu sbb konfius..search google ada cakap yg limau x blh makan..x sure limau kasturi ka apa..tu tanya sini tuh🤭thanks jawab sis🥰

boleh yo

bole