Buah Limau Oren

Assalamualaikum, Kak saya kata buah limau xleh makan .. tajam betul ke 😖😭 macam mengarut je. Terima kasih

5 Balas

Waalaikumsalam. Memang mengarut. Takde makanan yg tajam. Bgtahu dr maunya kena gelak. Oren ni sumber vit C yg elok so makan je

1y ago

itulah saya sembelit pun dh 2 hari makan limau alhamdulillah sembelit lawas ..

Sgt mengarut.. Haha oren tu vitc.. Sy minum lemon suam utk bg hilang mual.. Kalau nk kata tajam .. Lemon tu tajam lg.. Hahaha

1y ago

hahaha itulah kan kakak saya dh malu dye kata saya nk makan limau kasturi limau nipis pulak ape dye ingat saya buang tebiat ke nk makan limau yg itu ber ulas ulas

Oren vit c.. tp nasihat sy jgn mkn time perut kosong.. mkn dlu bende lain then bru mkn oren..

1y ago

Sy suggest mkn oren lepas isi perut sb oren acidic.. takut perut kosong mkn limau nt muntah.. so mkn bnde lain dlu.. sb dh alami.. hehe

boleh je mkn, berpada2 jgn xmkn nasi pulak😂

Orange ok je jangan nenas sudah🤣