Kembar atau tidak

Nak tanya yang nih kembar atau tidak nampak mcm dua .Sya scan baru 4weeks

Kembar atau tidak
19 Balas

sy pregnat twin gak dlu tp masa 9 weeks masih lg nmpk satu kntung je scan dkt klinik swasta,tp Alhamdulilah bila nk bukak pink masa 11 weeks scan dkt kk baru la nmpk dua kantung mcm sis

2y ago

mcm nih dua bulat ke sis scan

doc tulis kat sna pun ada 2 gestational sacs , semoga awak dan baby2 sihat walafiat sentiasa..

2y ago

amin.tq

tahniah...nampak kembar tu, ...moga suatu hari ada rezeki dapat kembar juga,Aamiin ..take care

2y ago

tq sis amin semoga dpt rezeki kembar

twin.. DCDA twin.. kembar x seiras.. sy cmni gk ms scan 5w..

2y ago

ye DCDA twin... tp gugur ms 13 minggu

Saya punya scan masa 6 weeks mcm ni. Tapi 1 je hehe. Takpe tetap rezeki saya Alhamdulillah

2y ago

Takk. Seorang je hehe

waaa bestnya...smoga sis sihat2 ja smpai bsalin yea..

2y ago

insyallah tq sis

waaa😍...semoga baby sihat membesar, doakn sya pregnant.

2y ago

amin semoga sis cepat pragned

Tahniah...jaga diri.. InShaaAllah kembar tu

Dua dot 🥰 inshaAllah kembar

2y ago

amin sis

4w dh nampak. rare jugak. maybe sbb twin 🥳

2y ago

haha Tula pelik kn doc tu dah bagitau twins.harap2 dpt lh rezeki twins