Scan 30 minggu tiba2 nampak macam ada dua kepala .

ada tak sesiapa yang ada pengalaman bila scan 30minggu keatas nampak macam kembar . saya hritu pakar scan katanya nampak ada kepala di atas dan bawah , nampak mcm kembar . dr pun confuse . ni 6/9 baru scan dengan pakar dihospital pulak . rasa macam nk pegi cek semula dekat swasta pun ada . .. boleh tak ibu2 share pengalaman dengan saya jika ada .. #kembar #hiddentwin

3 Balas

Masa saya w12 doktor scan ada 2 heart beat.. Trus refer ke pakar utk buat detail scan..

Scan 5d terus sis

kembar siam?? 😖😖

9mo ago

kadang muka nmpak double tu sis.. mcm sy pnya. kan structure dia tu .. ya Allah mohon dijauhkan.. jgn overthinking