29 WEEK BERSAMA

hi nak tanya utk mommies kat luar , saya ada keputihan dri awal pregnnt . tp masuk je 27 week haritu detect pulak ada gbs seblum ni candida disebbkn keputihan . btw saya nak tanya boleh ke bersama dengan husb if kita ada gbs ? ada effect apa apa tak dekat husb / saya ? actually tak bersama since awal pregnant sbb alahan and keputihan , takut ada infection pulak kalau bersama dgn husb . sorry soalan agak straight forward sbb first time mom .

2 Balas

boleh saja bersama.. tp lepas brsama suami kena cuci la,tkut gatal2 plak dia,sy pun mmg gbs juga.. lepas brsama cuci elak lg teruk keputihan..