KEPUTIHAN 28 weeks

Nak tanya, normal ke keputihan makin banyak nak masuk week 28 ni? Dah buat wab test semua, tapi negative GBS, Ada candida ape ntah nama dia? Selalu kalau detect candida ni, boleh ke lepas tu dia kena GBS pulak? Risau tengok keputihan ni, nak tidur pun tak selesa kadang².. Ingat nanti checkup lagi. Nak pergj swab lagi sekali..#firstmom

1 Balas

sy pun candida tapi nurse xda bagi ubat apa plk tapi kdg2 gatal jugak risau kena gbs pulak . awak nurse ada bagi ubat tak?

1y ago

tu hari ada ubat insert dari gov, pastu saya scan luar, saya ckp ada keputihan, doktor bagi ubat antibiotik, dah hbis ubat² ni, ehhh ada lagi...Tulah risau pulak kena GBS