Pampers size S

Hi nak tanya, usually baby pakai diapers size S sampai berapa bulan ya? Saya tak pandai nak agak. Now dah beli size newborn 1pack sahaja. Now dah start banyak sales, ingat nak beli bundle terus, jimat. Saya sekarang 32weeks.

2 Balas

Sy beli 1beg nb, 1bag size s utk pemulaan. Tp at last guna 2beg nb. Pampers ni bgantung pd bby awk bam2 or idak. Bby sy start pkai size s bila umur dia 2 bln.

1y ago

ok kalau mcm tu sy tak jadi beli banyak2 lagi.. thank you share mommy

macam saya beli nb 1 pack..pastu size s beli 2pack sbb masatu promo so murah😅😅

1y ago

sy pn fikir tgh promo, ingat nak beli byk so boleh jimat. tapi takut membazir sebab baby tak lahir lagi, takut jd bazir pula. thank you mommy share pengalaman.