Dip n tell?

Nak tanya , upt dip and tell ni ada kemungkinan evapline tak mcm upt2 murah? Saya sptutnya hrini period. Tp still kosong. Dh tiga pat hari ni breast sakit , rasa berat . Tdi test upt . Brand dip and tell. Nmpk mcm line faint line. Xpasti lahh mata sy kot. Test cuma nak kepastian sbb sblum ni xprnh rse sakit breast cenggini 😅#ingintahu #seriusnanya

Dip n tell?
9 Balas

Mana2 upt camni pun mmg boleh evap line (kecuali digital). Sbb tu instruction dia suruh kita tgk result within 15 mins. Kalau period regular lewat sehari dah nampak double line terang sbb dip&tell very sensitive. Tp depends juga pada hcg level badan masing2