Dip n tell?

Nak tanya , upt dip and tell ni ada kemungkinan evapline tak mcm upt2 murah? Saya sptutnya hrini period. Tp still kosong. Dh tiga pat hari ni breast sakit , rasa berat . Tdi test upt . Brand dip and tell. Nmpk mcm line faint line. Xpasti lahh mata sy kot. Test cuma nak kepastian sbb sblum ni xprnh rse sakit breast cenggini 😅#ingintahu #seriusnanya

Dip n tell?
9 Balas

Tu naik line elok2 terang x preggy sis. Upt dip n tell ni bagus dulu sy test sekali ja naik terang line..takpe nanti test lagi sminggu.