Lens

Nak tanya untuk kepastian je, ibu mengandong boleh pakai lens tak? ada cakap tak boleh ada cakap boleh ?

2 Balas

seelok ny xpyh pkai dlu sis . sedg kn inai pon doc xbg pkai mse preggy sis . sbb bnd tu serap kt bdn n kulit doc kata . mcm awk pkai contc lens tu ad air dy . mata tu serap air contc lens tu sis . mmg bg kita biase n xbhye tpi doc mmg xsaran kn pkai ap2 smase preggy . inai plak zmn skrg bnyk bahan org letk ap kita xtau lps tu kita pkai plak . minyk angin pon bkn semua jenis bole okai mse preggy n netek kn ank .

5y ago

same same

Boleh ja sis.. xkcau baby.. baby dlm rahim..😅