buku pink

Nak tanya.. Untuk buka buku pink kene ikot ikot tempat kita tnggal ke? Contoh kalau keje di johor, boleh ke buka dia KK melaka?

2 Balas

buka di tempat yg akan mudahkan puan check up nanti. mcm sy stay di Kedah, husband di Selangor. Sy buka buku di Kedah, if balik rumah husband time appointment, sy tumpang kkia area sana. check up tetap kena ontime. kalau tak boleh pergi sgt baru mintak tarikh lain..

Pada saya, ikut tempat puan mudah nak ke kk semasa appointment. Sebab appointment ni bergantung pada keadaan ibu dan anak dalam perut.