buku pink

Hi nak tanya, untuk awal kandungan minggu keberapa yg sesuai utk buka buku pink ya? Ni 1st pregnant. Please share ye. Thanks in advance

36 Balas

call kk tanya prosedur n boleh terus booking date. Lain kk,lain prosedur.

saya buka buku pink 14 weeks, tapi klu ikut klinik swsta dah 15 weeks

sy buat 12 week 6 hr.. kn buat temu jnji dulu.. ada app bookdoc..

call kk terdekat ty...sbb depends on kk jgk..kalo tmpt sy..10w

depan dengan kk .. saya buka buku pink masa pregnant 5 weeks

Kalu ade history pyakit doc akan bukak buku seawal mgkin..

sebelum 12minggu.haritu sy pergi kkia ,dlm 4weeks

8weeks. But call kD tuk appoinment buat buku..

sy dpt appointment bukak buku masa 10week..

sy buka buku pink 6weeks.. septtnyer 8weeks