Buka buku pink 💕

Minggu keberapa yang sesuai untuk buka buku pink ya mommies ? nak pegi tapi takut awal sangat lah pulak 😅

2 Balas

if u mampu, pergi scan dkt swasta dulu masa week 7 or 8. habis lewat week 10. if konfem dh nmpk kantung n heartbeat, call kk berdekatan rumah. dyeorg akan bg tarikh 1st appt. if dyeorg x angkat, pergi walk in je nnt dyeorg bg tarikh or if ade rezeki, boleh buat trus hari tu.

Xpe boleh je pergi dulu.. Tanya², seeloknya lepas 8 weeks.. So pergi dulu klinik swasta utk kompem kan pregnant, dah nampak heartbeat baru doktor swasta akn suggest buka buku pink..