zincofer

Nak tanya. Td sy telan ubat zincofer ni, lepas sejam macamtu saya muntah, warna merah macam darah. Tak pasti tu darah atau zincofer tu sendiri. Ada sesiapa pernah alami benda sama macam saya ke? Risau muntah darah je ?

2 Balas

Merah setompok ke? Kalau setompok tu zincofer. Makan zincofer before masuk tidur elak dari muntah atau pening. Minum dgn air masak atau air yg masam (bukan yogurt)

4y ago

Aah kot, mungkin kapsul zincofer tu. Terima kasih ya sis

Better mama ke kkia cepat utk buat pemeriksaan.. takut betul darah ke. Bahaya jga.