Anak suka makan mee, pasta

Hi nak tanya tak apa ke kalau bg anak mkn pasta spiral mcm ni hari²?? Anak sy masuk je 9 bulan dia reject nasi, bila suap dia buat muka meluat pastu ludah balik nasi tu 🤣Bila masakkan spiral or other jenis pasta laju je dia makan. And kalau snack pulak sy buatkan dia nugget homemade (carbs, sayur, protein all complete). Sejak sy bg dia makan lauk mcm ni baru nampak muka berisi sikit. sebelum ni nasi and lauk lain dia tk makan sgt and berat pun tk naik mana. Just wanna know if boleh bg makan macam ni hari² is it okay?? that's all I wanna know thanks in advance ❤️☺️ #ingintahu #pleasehelp

Anak suka makan mee, pasta
11 Balas

Anak awk gosok gigi tak? Mmg boleh guna pasta sebagai pengganti nasi tp untuk elakkan anak memilih makan salah satunya kena gosok gigi dan selalu buat oral stimulation pada dia