JANTUNG BABY

Nak tanya tadi sy gi scan doktor ckp jantung ank sy sedikit lemah. Ada tips2 x bg jantung bby kembali normal?

1 Balas

Ibu makan makanan yg sihat especially buah-buahan dan sayur-sayuran, boleh makan pomegranate amat bagus untuk ibu and baby because ia boleh menambah cell darah merah, kuatkan rahim and jantung ibu and baby. Make sure ibu stay active and selalu berbual-bual dengan baby ya create the bonding and baby's bonding dengan ibu start dari rahim lagi❤️