assalam mamy²..

Nak tanya sya dah lewat period 2 bulan. Cek upt kat klinik desa naik double line, tpi bila nak g makmal untuk pngesahan upt negative pula. Amacam tu

9 Balas

mcm sy sis, cek upt double line tp samar sikit, gi klinik swasta scan xnmpk apa2 n doctor klinik ckp ada suspect etopic, refer ke hospital scan bawah doktor ckp xnmpk apa2 pun n normal je. test upt dkt hospital negative pula time tu bru lps bnyk minum air 1liter. 😅