Tak sihat ketika mengandung

Nak tanya, sy preggy 20w.. Skrg ni, sy selsema teruk. Da mkn ubat, harini hari ke2 mkn ubt selsemanya tp mcm xde perubahan. Tmbh lg, Sakit tekak, perittt sgt rasa. Apa ubat yg boleh dimakan ya? Panadol soluble tu boleh ke amik?? X larattt sgt rasa. Bila selsema teruk, smpi sumbat hidung+sakit naik ke kepala. Plsss.. apa ubat yg sesuai di makan?

1 Balas

Ada buat test covid tak? Sy dlu selsema + sakit tekak tp xsurut2 last2 buat test +ve pula. Btw soluble xblh utk ibu mengandung. Apa yg sy buat cuma wapkan muka dgn letak sikit vicks. Klu sakit tekak buat lemon suam + madu.