Spotting darah

Hi, nak tanya. Spotting ni mmg semua org akan kene ke? Sy pregnant anak pertama. Dah 5w4d. Masih belum ade spotting.

1 Balas

Assalamualaikum Puan. Ikut pada perkongsian2 ibu2 yg sy baca kat sini, tak semua org kene spotting. Dan ada yg kongsi, kalau ada spotting ni kene segera dptkn rwtn klinik/hospital sbb spotting ni ada bawa macam2 risiko. Sy siang tadi baru dr hospital. Dktor sndiri kata kalau ada darah keluar, spotting ke, kene cepat2 pergi jumpa dktor balik utk dptkan pemeriksaan dan rawatan.

2y ago

Terima kasih puan