Spotting 3 hari

Assalamualaikum semuanya, nak tanya spotting darah 3 hari dah ni normal ke? sy baru 3 weeks

8 Balas

bg sy x normal kalo dh spotting darah. sbb sy drpd spotting darah sikit2,pegi swasta doc bg ubat duphaston(kuatkan rahim) tp kandungan sy x bertahan, sy bleeding n keguguran.. better jumpe doc at least dia cek kandungan kite mcm mne.. jgn biarkan.. sbb kite xtahu keadaan kandungan kite, lagi2 bru 3week kan

darah pekat ke coklat cair? saya keluar plk keluar keputihan coklat cair tp slps bersama dgn suami.. keputihan tu jenis tak byk dan tak lekat dkt seluar.. nmpk pun masa lps buang air nk cuci.. sikit jee.. mcm sehelai gitu.. normal ke ye? saya baru 5 minggu

normal .mcm saya ...mcm hrtu saya p klinik scan baby..baby ok...tapi kalau nak kepastian g la jumpa doktor ..selagi darah tu xmacam period..dan ketul2 xdapapa cuma doktor Kn pesan jgn bnyak begerak ..kuarintin dan reat je kat rumah jgn buat kja berat2..

sama sis.. sy pn kluar spotting smlm, wrna coklat, sy jumpa doktor td.. doktor cek dr bawah & doktor ckp normal..

normal awak, selagi tak bleeding banyak, kalau bleeding banyak terus ke hospital.

Sama.4 week. Sy baru hari ni spotting. Pakai pad. Ada darah. Risau jgk.

soalan Byk ke sikit? Perlu pakai pad ke? Warna fresh atau coklat?

2y ago

warna darah fresh then coklat. pakai panty liner kena dua kali sehari 😖

Normal..