Keputihan

Hi nak tanya, sorry gambar geli sikit ambil daripada Google. Semalam saya ada keluar keputihan macam ni tapi tak banyak pun. Sekarang saya pregnant 9w 4d. Normal ke? Setahu saya keputihan macam ni keluar waktu subur je

Keputihan
2 Balas

nanti jumpa doc kat kk bagitahu ye… dia akan amik sample… dah buka buku belum? kalau belum boleh buka dah… lepastu tanya doctor

2y ago

Tak berbau dan tak gatal pun. Tiba2 je keluar. Takpe2 hujung minggu ada checkup boleh tanya doktor. Terima kasih ya

jumpa doktor tkot ade jngkitan kuman