Rasa contraction

Nak tanya, smlm saya jalan2 taman nak cepatkan bukaan sbb dah 39w. Then mlm tu rasa sakit mcm period pain tapi mild. Kjp ada kjp xda. So boleh tido lgi. Tapi kerap terjaga sbb nak terkencing. Then 7.30pg td dia mcm sakit sgt kt celah kangkang. Kerap juga. Pinggang pun xsakit sgt.takda tanda2 besar mcm show ke leaking ke. Tu rasa contraction ke? Keliru la. Dok rasa period pain je dari tadi.

2 Balas

Tanda juga tu sis. Saya haritu tak ada darah ke apa cuma rasa cramp sikit malam tu. Check bukaan pagi nak induce rupanya dah 4cm

tanda jugak tu. sakit perut/turun darah/air ketuban. kalau ada salah satu boleh la pergi PAC