Rasa period pain, dari mlm smlm pkl 12 sampai pagi pkl 8..selang2, ni contraction ke?

Hi mommies, nak tanya feeling mcm period pain tu apa? Contraction ke? Sbab skrg dah minggu 39 hari kedua, sblm ni x ada tanda2 bersalin lagi. Smlm tiba2 rasa mcm tu, tapi attack dia selang2.

1 Balas

kerap tak 5-10min. if dah kerap pergi terus ke hospital

1y ago

kalau nk pergi check ada bukaan ke belom boleh je awak. kalau bukaan dh besar doctor akan soh stay. if baru 1-2cm doctor bagi kita balik je awak