39w 6d bloody show, mcm mana rasa sakit contraction?

Salam, saya dh keluar tanda bloody show semalam dlm pukul 9. Pastu doktor bagi balik dulu sbb tak rasa sakit contraction apa. Bukaan baru 1 cm. Pastu dlm 24 jam ni kerap rasa sakit main2 mcm nk berak kt area bawah... takde pulak smpai sakit pinggang. Sakit bearable lagi. sekejap je dlm 30 saat gitu. Tak pasti kalau sakit mcm tu dh kira contraction? #advicepls #firstbaby #firstmom #ingintahu

2 Balas

Sakit contraction tu bila sakit kat bahagian ari ari, menangkap ke pinggang belakang. Buat apa apa semua tak hilang sakit.

mg dpmudahkan segalanya amiin