borak2

Nak tanya sini ada ke mommy2 yg kuat kunyah ais batu...aduhhh sy kuat sgt kunyah2..tpi tgh2 makan tu..mcm2 pikir...tpi mkn jugak..aduhhh xlehbtahan laa...

2 Balas

Sy start preggy suka betul air sejuk, pdhal dlu sy suka air suam. Skg smpai husb tegur sbb pelik keje kunyah ais je. Lepastu malam2 cari air sejuk dlm peti ais. Sehari xdpt ais rasa xhilang dahaga ?

Its normal. Saya alahan teruk. Nak hilangkan alahan walau untuk 1-2 minit pun okay dah dengan mengunyah je ais hahaha